Ίκαρος, όπως λέμε Ηλυσιακός
Μπορεί οι επίσημες υποχρεώσεις του Ικάρου να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και περίπου σαράντα ημέρες, αλλά στην Καλλιθέα οι εξελίξεις προκύπτουν… με το σταγονόμετρο. Ο πρόεδρος των “μπλε”, Δημήτρης Παπαδόπουλος, μίλησε στη “ΦΩΣ” για τη νηνεμία που επικρατεί τόσο όσον αφορά στη βελτίωση του κλειστού του Εσπέρου όσο και τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της επόμενης σεζόν.

Όπως και στην περίπτωση του Ηλυσιακού, έτσι και σε αυτή του Ικάρου παρατηρείται αδυναμία εύρεσης λύσης για την αλλαγή σελίδας στον σύλλογο…

“Έχουν περάσει σχεδόν 40 μέρες από το τελευταίο μας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δεν έχει δρομολογηθεί η παραμικρή εξέλιξη σε σχέση με την βελτίωση του κλειστού του Εσπέρου. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε έδρα και από την στιγμή που ο Δημήτρης Αγγελόπουλος εμμένει στην αποχώρηση του, στόχος μας είναι σε όποιο δήμο μετακομίσουμε, όπως παλαιότερα στη Γλυφάδα, να συνεργαστούμε με τοπικούς επιχειρηματίες, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει.

Παράλληλα θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει το “χτίσιμο” της, καθώς ήδη έχει χαθεί ένας μήνας και απαιτείται αρκετός χρόνος, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέραν του ρόστερ, του τεχνικού επιτελείου και των υπολοίπων πόστων, θα πρέπει να δημιουργηθεί και νέα διοίκηση”, δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και κατέληξε:

Θα συνεχίσουμε να περιμένουμε τη βελτίωση του γηπέδου του Εσπέρου, ώστε κάποια στιγμή να φθάσει να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής στην Α1  για να επιστρέψουμε στην φυσική μας έδρα”.