Ο Ίκαρος Καλλιθέας δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο κλειστό του ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Δημήτρη Πρίφτη να περιμένει ουσιαστικά την εξέλιξη αυτή. Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε και για το αν θα φύγει από τον πάγκο του συλλόγου, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να πει κάτι επίσημο ακόμη.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Ήταν ένα ματς δεδομένων απαιτήσεων. Σταθήκαμε αξιοπρεπώς στα τρία δεκάλεπτα. Στο τρίτο δεκάλεπτο το έκανε πολύ εύκολο ο Ολυμπιακός με σκορ 25-10. Ουσιαστικά ακολουθεί ένα ακόμα ματς με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει σημασία για εμάς για να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο συνεπείς στη συνέχεια. Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες στον τελικό Κυπέλλου”.

Για τις φήμες που τον θέλουν να λύνει τη συνεργασία του με τον Ίκαρο: “Έχω ακούσει και εγώ το ίδιο. Υπεύθυνα δεν μπορώ να πω κάτι επίσημο”.

Για τον τελικό του Κυπέλλου: “Έχουν μια μοναδικότητα αυτά τα ματς. Πολλές φορές εμφανίζεται μια ομάδα δυνατή ενώ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ιδιαίτερο το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι έχει μια υπεροχή, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει βαθύ ρόστερ με πολλές λύσεις και έχει βελτιωθεί”.

Ο Βασίλης Σίμτσακ από την πλευρά των παικτών, είπε: “Ήταν δύσκολο ματς. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε. Σταθήκαμε καλά, εκτός από την Τρίτη περίοδο. Το ματς με τον Παναθηναϊκό έχει την ίδια σημασία για εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο βλέποντας το ματς με τη Δράμα”.