Νικηφόρος ο Ίκαρος και στην Καβάλα! Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, κατάφερε να κερδίσει την ουραγό Καβάλα, κυριολεκτικά στον…πόντο. Το τελικό σκορ: 83-82, με τον Ίκαρο να συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο κόουτς του Ίκαρου στάθηκε στο γεγονός πως και με τη βοήθεια της τύχης κατάφεραν να πάρουν το αποτέλσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, η Καβάλα διεκδίκησε τη νίκη με αξιώσεις, αφού έφτασε να προηγείται ακόμα και με 20 πόντους. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Ίκαρος βελτιώθηκε και περιόρισε την επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων.

“Συναισθήματα περίεργα. Θέλω να τα κρατήσω μέσα μου. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Ξέραμε ότι το πικ εντ ρολ του Γκαγκαλούδη με τον Κόλεμαν και έχοντας περιφερειακούς με καλό σουτ, η Καβάλα θα προσπαθούσε να μπει δυνατά στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε τα λάθη του πρώτου και από τη στιγμή που το παιχνίδι πήγε στην τύχη, δηλαδή στο ένα σουτ, εμείς το βάλαμε και πήραμε τον αγώνα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς Δημήτρης Πρίφτης.

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο Βασίλης Σίμτσακ, οποίος έχει αγωνιστεί με τα χρώματα και των δύο συλλόγων υποστηρίζοντας πως “είναι περίεργα τα συναισθήματα που ήλθα ως αντίπαλος στην Καβάλα, όπου πέρασα δυο υπέροχα χρόνια. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ανορθόδοξα και η Καβάλα προηγήθηκε με 20 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο πιεστική άμυνα και σταματήσαμε το πικ εντ ρολ των γηπεδούχων.”