Στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό θα δοκιμαστεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, ο Ίκαρος με τον Γιώργο Καλαφατάκη να τονίζει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε παράλληλα πως οι παίκτες του έχουν δουλέψει πολύ σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προκειμένου να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Γιώργος Καλαφατάκης υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Είναι ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι για τους στόχους της κάθε ομάδας ξεχωριστά. Ο Κολοσσός είναι μια καλή ομάδα με αξιόλογο ρόστερ και με την προσθήκη των δύο ξένων έχει ενισχυθεί σημαντικά. Η θέση της στην βαθμολογική κατάταξη θεωρώ ότι είναι πλασματική. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή την βδομάδα και ευελπιστούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα”.

Από την πλευρά του ο Ζόραν Βρκιτς, είπε. “Ο Κολοσσός είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Α1, όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Έχει πολύ καλό υλικό και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη, για να μην επιτρέψουμε στον Κολοσσό να κάνει το παιχνίδι που τον συμφέρει”.