Αν και ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τον Ίκαρο μιλάει για λογαριασμό του συλλόγου. Η ομάδα της Καλλιθέας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Βασίλη Σίμτσακ και Λάζαρο Αγαδάκο. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί…

Ο Γιώργος Καλαφατάκης πάντως, δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “O Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και έχουμε απόλυτη συνείδηση της δυναμικότητας του αντιπάλου μας. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε φάση προσαρμογής και αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Πρέπει να παίξουμε σωστά και ψύχραιμα και πάνω απ’ όλα να χαρούμε τον αγώνα. Παρά τις ελλείψεις, δοκιμάζουμε κάποια νέα σχήματα και θα κυνηγήσουμε να φέρουμε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε πως η νίκη του Ικάρου στον πρώτο γύρο θα λειτουργήσει για τον αντίπαλο μας ως ένα επιπλέον κίνητρο για την ρεβάνς”.

Από την πλευρά του, ο Μλάντεν Πάντιτς τόνισε. “Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα και κάτι ανάλογο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την Κυριακή. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το ματς, να δοκιμάσουμε κάποια νέα πράγματα που μας έχει ζητήσει ο καινούριος κόουτς, εν’ όψει των επόμενων αγώνων που θα είναι με αντιπάλους του επιπέδου μας”.