Του Φώτη Δουκάκη
24/01/2012 (18:12)

Ο Ικαρος έδειξε ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς αντιπροσωπεία παικτών του επισκέφτηκε το 21ο Δημοτικο σχολείο Καλλιθέας. Τα παιδιά υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία αυτή και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες, αλλά και να κάνουν σουτάκια και ασκήσεις μαζί τους.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, ο αντιπρόεδρος του Ικάρου, Θανάσης Δούνης, ανέφερε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“Ο Ικαρος Καλλιθέας δεν είναι μεγάλη ομάδα μόνο για τα αποτελέσματα του στους αγωνιστικούς χώρους, είναι και γιατί το αποδεικνύει κάθε μέρα με το κοινωνικό του πρόσωπο και την προσφορά του στην κοινωνία και την νεολαία της Καλλιθέας, είναι γιατί το αποδεικνύει κάθε μέρα με τις παρεμβάσεις του στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας και το σεβασμό απέναντι στους θεσμούς και τα όργανα του αθλητισμού, είναι γιατί την εποχή του ΔΝΤ δεν ευνοεί τον δημοτικό ρατσισμό και τον χωρισμό της Ελλάδας σε Βόρειους και Νότιους, σε Ανατολικούς και Δυτικούς.

Είναι γιατί είναι ομάδα της Ελλάδας, με μεγάλο έργο στις υποδομές και στις μικρές ηλικίες. Κάθε μέρα, σε κάθε εκδήλωση μας, αποδεικνύεται η αποδοχή και ο σεβασμός που απολαμβάνουμε από την νεολαία της Καλλιθέας αλλά και των ομόρων περιοχών.

Ήταν πρωτοφανής η υποδοχή που δέχτηκαν παράγοντες και αθλητές του Ικάρου κατά την επίσκεψη τους στο 21ο  Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας! Είναι πρωτοφανής η επιθυμία νεαρών αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα να ενταχθούν στην οικογένεια του Ικάρου “.