Η μεταγραφή του μπορεί να πέρασε… στα ψιλά, αλλά η παρουσία του στο παρκέ μόνο τέτοια δεν θα είναι. Ο Βαγγέλης Μπέμπης αποτελεί την τρίτη προσθήκη στο ρόστερ του Ικάρου Χαλκίδας, ο οποίος “χτίζεται” από την αρχή με αρχιτέκτονα τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους “μπλε”, ο νεαρός παίκτης μίλησε στο basketblog για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, τις φιλοδοξίες που έχει από εδώ και πέρα, αλλά και τον Ηλυσιακό, ο οποίος αποτέλεσε το “σπίτι” του για πέντε χρόνια.

“Ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω για το μέλλον μου. Ο Ίκαρος είναι ένας υγιές σωματείο, με εξαιρετικό τεχνικό τιμ και σοβαρή διοίκηση. Πιστεύω πως θα μου δώσει την ευκαιρία να πάρω χρόνο συμμετοχής στην Α1 και να δείξω τι μπορώ να κάνω“, ήταν η αρχική τοποθέτηση τού Βαγγέλη Μπέμπη, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στις προσωπικές του φιλοδοξίες:

“Στόχος μου είναι να δουλεύω καθημερινά. Από εκεί και πέρα, άμα είμαι καλός θα πάρω τις ευκαιρίες που θα μου αναλογούν. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να προσπαθήσω να καθιερωθώ στην ομάδα“.

Όσο για τον… άνεμο αλλαγής που φύσηξε στον Ίκαρο Χαλκίδας το φετινό καλοκαίρι; “Κάθε αλλαγή γίνεται για καλό σκοπό. Πιστεύω πως οι Χαλκιδαίοι θα μας “αγκαλιάσουν” και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μία καλή σεζόν”.

Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “μπλε” αναφέρθηκε στα πέντε χρόνια που πέρασε στον Ηλυσιακό: “Πέρασα πέντε πολύ όμορφα χρόνια γεμάτα χαρές και λύπες. Οι χαρές, όμως, υπερτερούν. Ουσιαστικά εκεί μεγάλωσα και έγινα από παιδί, άντρας. Είναι μία ομάδα που αγαπώ πολύ και της εύχομαι το καλύτερο γιατί με έχει βοηθήσει και μου έχει σταθεί όλα αυτά τα χρόνια”.