Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στην Κρήτη έμεινε ο τεχνικός του Ικάρου, Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος τόνισε πως αντέδρασαν όπως έπρεπε. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις δύο τεχνικές ποινές που δέχτηκε και υπογράμμισε πως η ομάδα του αδικήθηκε.

Αναλυτικά ο “Καλάφας” τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Είδαμε ένα καλό παιχνίδι από ποιότητα και ανταγωνιστικό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έπαιξε ο 5ος και ο 6ος. Περήφανος για τους παίκτες μου που αντέδρασαν για 40 λεπτά. Το Ρέθυμνο είναι μια μεγάλη ομάδα, με δυνατή έδρα και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Δεχτήκαμε 2 τεχνικές ποινές και έχω ένσταση γι’ αυτό επειδή δεχτήκαμε 4 βολές και η μπάλα απέξω. Ρώτησα το κ.Μαχαιριανάκη τι έγινε και δέχτηκα τεχνική ποινή. Θεωρώ πως η ομάδα μου αδικήθηκε. Συγχαρητήρια και πάλι στο Ρέθυμνο καθώς αποτελεί ομάδα πρότυπο και μακάρι και άλλες ομάδες να ήταν έτσι”.

Από την πλευρά ο Γκίμπσον δήλωσε: “Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς , δύσκολη έδρα που δεν έχουν χάσει πολλά ματς. Περήφανος για την ομάδα μου που παλέψαμε και χάσαμε μόνο για 2 πόντους. Από εδώ και πέρα δουλειά και καλή ψυχολογία για καλύτερη συνέχεια. Το Ρέθυμνο είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος”.