Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για λάθη και πίεση, που οδήγησαν στην ήττα από τον Άρη. “Ο Αρης έπαιξε ένα πολύ σκληρό, αμυντικό παιχνίδι, στο όριο του φάουλ, σε αθλητικά πλαίσια, καθώς εμείς αγωνιζόμαστε με δύο γκαρντ λιγότερα. Δεν ανταποκριθήκαμε, κάναμε πολλά λάθη συνολικά. Η πίεση δημιούργησε συνθήκες κούρασης η οποία ήρθε και μας συνάντησε στο τέλος του παιχνιδιού και κυρίως σε παίκτες-κλειδιά. Στο τέλος χάσαμε και την ηρεμία μας, γι’ αυτό είχαμε χαμηλό συντελεστή πόντων” είπε αρχικά ο προπονητής του Ικάρου και συνέχισε:

“Μας επηρέασε το θλιβερό γεγονός με τον Στρναντ, κλονιστήκαμε και από την ανθρώπινη πλευρά. Δεν είχαμε και τον Κυρίτση, ο αντίπαλος το είχε διαβάσει και βασίστηκε πάνω σε αυτό”.

Ο Ζόραν Βρκιτς υποστήριξε: “Ο Αρης είχε την πίεση, εμείς είχαμε καλό απολογισμό πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Αρης ήταν πολύ σκληρός κι εμείς δεν απαντήσαμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν ήμασταν το ίδιο σκληροί. Προσπαθήσαμε να τους σταματήσουμε μέσω της άμυνάς μας, είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν είχαμε διάρκεια”.