Κάθε ομάδα (συνήθως) δημιουργείται βάση του τεχνικού επιτελείου που διαθέτει. Ο Ίκαρος (όπως και ο ΚΑΟΔ) αποφάσισε να αλλάξει προπονητή και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αναμένεται να έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στην ομάδα της Δράμας την αγωνιστική που μας έρχεται. Και το μεγάλο αυτό πλεονέκτημα έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτός που βρίσκονταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον πάγκο του ΚΑΟΔ, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα εδραιωνόταν στη μεγάλη κατηγορία. Στην πορεία τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελαν οι ιθύνοντες του συλλόγου της Δράμας, ωστόσο τη Δευτέρα όπου η ομάδα της Καλλιθέας υποδέχεται τον ΚΑΟΔ, αναμένεται να έχει ένα πλεονέκτημα. Ο “Καλάφας” γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες της πρώην ομάδας του, όπως και το παιχνίδι τους και σίγουρα μπορεί να βρει τις λύσεις, έτσι ώστε ο Ίκαρος να φτάσει στη νίκη.

Όσο καλός προπονητής και να είναι ο Νέναντ Μάρκοβιτς είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχει αλλάξει πολλά πράγματα από το παιχνίδι που έπαιζε η ομάδα της Δράμας μέχρι τώρα. Δεν λέμε πως δεν θα αλλάξει τίποτα και θα πάει να χάσει, αλλά ο Καλαφατάκης σίγουρα μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα του με τρόπο έτσι ώστε να δυσκολέψει πολύ το παιχνίδι του ΚΑΟΔ. Αυτό αναμένεται να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σε ότι αφορά τη… μάχη του πάγκου, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν ένα πλεονέκτημα…