Κάθε άλλο από ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Ίκαρος απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως οι παίκτες του δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του παιχνιδιού και δεν πάλεψαν, ενώ είχε επίσης παράπονα και για τα ποσοστά σε βολές και τρίποντα.

Ο «Καλάφας» τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του ματς: «Σήμερα πιστεύω ότι πήραμε ένα καλό μάθημα. Είπα στους παίκτες μου ότι αυτή την ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτούν και να απολαύσουν το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε και δεν παλέψαμε. Πάλι είχαμε 12/24 βολές, δηλαδή πολλές άστοχες όπως και στο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ είχαμε και 1/18 τρίποντα. Το πρώτο έχει να κάνει με θέμα συγκέντρωσης και το δεύτερο με την ψυχολογία μας. Κοιτάμε την επόμενη μέρα, είμαστε μια καινούρια ομάδα.

Έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα. Αυτό έδειξε από το πρώτο ματς, η νέα διοίκηση μαζί με τον κύριο Αγγελόπουλο κάνουν μεγάλες προσπάθειες. Πιστεύω ότι πήραν αυτή τη χαρά και είναι σημαντικό να υπάρχουν ομάδες στην περιφέρεια ώστε να επιβιώσει ο αθλητισμός μας».

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ανέφερε από την πλευρά του: «Σίγουρα ήταν μεγάλη εμπειρία που αγωνίστηκα απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης για αυτό ευχαριστώ τον κόουτς για την ευκαιρία που μου έδωσε. Δεν ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε και κοιτάμε την Ελευσίνα».