Ο Ίκαρος Καλλιθέας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Πατρών εκτός έδρας, με τον Δημήτρη Πρίφτη να κάνει λόγο για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του, ενώ τόνισε πως κλειδί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο ρυθμός. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε επίσης και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Πρίφτης υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, με μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Κλειδί για το παιχνίδι είναι ο ρυθμός, καθώς ο Απόλλωνας είναι μια πολύ αθλητική ομάδα και τρέχει καλά στο γήπεδο του. Επίσης, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική η αντίδραση μας στις διαφορετικές αμυντικές μορφές ζώνης που συχνά εμφανίζε”.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γιαννακίδης δήλωσε: “Ο Απόλλωνας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του γι’ αυτό και θα πρέπει να μην του επιτρέψουμε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Απέναντι στον Πανιώνιο κάναμε καλή εμφάνιση και πρέπει να κρατήσουμε κάποια στοιχεία από αυτή, αλλά και να διορθώσουμε ορισμένα λάθη μας, κυρίως στην άμυνα. Παράλληλα έχουμε δει πως ο Απόλλωνας επιστρατεύει πολλές άμυνες ζώνης και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές”.