Είναι γνωστό ότι ανάμεσα στις οικονομικές βοήθειες που δίνονται στους συλλόγους υπάρχει και ένα το οποίο επιβραβεύει τη χρησιμοποίηση νέων παικτών. Το μπόνους αυτό φέτος πήγε στο Μαρούσι και όχι στον Ικαρο.

Σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, η απόφαση είναι σωστή. Ωστόσο με το πνεύμα του, είναι αδικία για την ομάδα της Καλλιθέας. Και εξηγούμαστε…

Ο Ικαρος δεν αντιμετώπισε τα οικονομικά προβλήματα του Αμαρουσίου, ενώ είχε και έμπειρους Ελληνες και ξένους παίκτες στη σύνθεση του. Ετσι, κατ’επιλογήν χρησιμοποίησε παίκτες όπως ο Λαρεντζάκης.

Στην περίπτωση του μπόνους που αναφέρουμε όμως  επιβραβεύτηκε αυτός που διέλυσε την ομάδα. Γιατί το Μαρούσι μπορεί να χρησιμοποίησε κυρίως νέους Ελληνες παίκτες, όμως αυτό προέκυψε λόγω της αδυναμίας της διοίκησης να τακτοποιήσει τα όποια θέματα είχαν δημιουργηθεί. Ουσιαστικά δηλαδή,  η χρησιμοποίηση νέων παικτών έγινε αναγκαστικά.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα την τελική έκβαση της υπόθεσης του μπόνους, όμως θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη αξιολόγηση σε τέτοιες περιπτώσεις…