Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Ίκαρο Χαλκίδας για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ομάδας στον πρώτο εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Οι κάτοικοι της Χαλκίδας αγκάλισαν αμέσως την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη γεμίζοντας το γήπεδο, ενώ υπήρξαν και ορισμένοι οι οποίοι παρακολούθησαν όρθιοι το παιχνίδι.

Γι αυτό το λόγο τόσο ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλαφατάκης όσο και ο έμπειρος πλέι μέικερ Γιάννης Γκαγκαλούδης στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την προσέλευση του κόσμου και τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του.

Ακόμα σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική και η συμπεριφορά του κόσμου κόσμια σεβόμενος τόσο τους γηπεδούχους όσο και τους φιλοξενούμενους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας Νίκος Βετούλας ανέφερε στις δηλώσεις του πως το εγχείρημα του Ίκαρου θα είναι επιτυχημένο κι ότι τα παιχνίδια της Α1 πρέπει να γίνονται σε ωραία γήπεδα και γεμάτες έδρες, όπως αυτό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι άνθρωποι της ομάδας νιώθουν ικανοποιημένοι, καθώς η διοικούσα επιτροπή έτρεξε πολύ για να είναι όλα έτοιμα και άπαντες νιώθουν ότι η προσπάθειά τους είχε σε πρώτη φάση το επιθυμητό αποτέλεσμα και με το παραπάνω μάλιστα.

Εκτός από το εξαιρετική ατμόσφαιρα στις κερκίδες οι άνθρωποι του Ίκαρου έκαναν μεγάλη προσπάθεια ώστε όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο, από τους παίκτες μέχρι τους δημοσιογράφους να συναντήσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Γι αυτό τον λόγο μπήκαν καινούριες μπασκέτες, τοποθετήθηκαν καρέκλες πίσω από το ένα πέταλο, ενώ πολύ ωραία ήταν τόσο τα καινούρια δημοσιογραφικά που φτιάχτηκαν όσο και η αίθουσα Τύπου.

Στα αγωνιστικά ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Σάτον, αλλά και την αγωνιστική άνοδο του Άσκα. Ο Έλληνας τεχνικός σήμερα (21/10) έδωσε το καθιερωμένο μετά από αγώνες ρεπό στους παίκτες, ενώ από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.