Το γράψαμε; Ισχύει!
Από τις 24 Ιουνίου σας είχαμε γράψει ότι στον Ίκαρο θα συνεργαστεί το “Αχώριστο δίδυμο” τα τελευταία χρόνια, ήτοι Δημήτρης Πρίφτης και Θωμάς Νίκου. Η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε σήμερα ότι ο έμπειρος προπονητής θα είναι ο άμεσος βοηθός του Πρίφτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω σε μια από τις πλέον αξιόπιστες κι οργανωμένες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ” είπε ο Θωμάς Νίκου που πρόσθεσε: “Από την στιγμή που ο κόουτς Πρίφτης προσλήφθηκε και μου ζήτησε να τον ακολουθήσω, ήταν εξαιρετικά εύκολο να το κάνω, τόσο λόγω της αγαστής μας συνεργασίας στην Καβάλα, όσο και γιατί γνωρίζω πως η κατάσταση στον Ίκαρο είναι ξεχωριστή. Περισσότερα δεν χρειάζεται να πούμε, καθώς μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Βάσει αυτής θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα”.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Παπαδόπουλος είπε για τον Νίκου: “Ο Θωμάς είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία και χαιρόμαστε πολύ που θα βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο μας”.