Ο Ίκαρος Καλλιθέας προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Πρίφτη να γνωρίζει πολύ καλά πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός πάντως, θέλει από την ομάδα του να εμφανιστεί όσο πιο βελτιωμένη γίνεται, καθώς στη συνέχεια ακολουθούν δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε για τον αγώνα με τους “ερυθρόλευκους”: “Είναι ένα ματς δεδομένων δυσκολιών και απαιτήσεων. Βρίσκουμε τον Ολυμπιακό ανάμεσα από δύο κρίσιμες αναμετρήσεις σε μια περίοδο που είναι πλήρως ενεργοποιημένος. Εμείς από αυτό το ματς θέλουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας δεδομένα, να εμφανισθούμε βελτιωμένοι και να χτίσουμε κάτι καλύτερο για το μέλλον”.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κυρίτσης υπογράμμισε: “Η αξία του Ολυμπιακού είναι γνωστή και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό τον αγώνα, να διορθώσουμε κάποια κακώς κείμενα του παιχνιδιού μας και να εμφανισθούμε βελτιωμένοι στους αγώνες με ομάδες που βρίσκονται στα μέτρα μας. Παράλληλα θα επιδιώξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε εμπειρίες που θα μας φανούν χρήσιμες στη συνέχεια της σεζόν”.