Στην αμυντική εικόνα που θα πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του για να έχει τύχη απέναντι στον Πανιώνιο στάθηκε με δηλώσεις του, ο τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το υψηλό σκορ βολεύει τους γηπεδούχους, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του θα πρέπει να κρατήσει χαμηλά τον σύλλογο από τη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Μπαίνουμε σε μια δύσκολη σειρά πέντε αγώνων με δυνατούς αντιπάλους, με τα τέσσερα ματς να είναι εκτός έδρας. Θα πρέπει να κυνηγήσουμε κάθε πιθανότητα, ειδικά στην πρώτη τριάδα των αγώνων. Το ματς του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς ο Πανιώνιος είναι μια πραγματικά πολύ καλή και δυνατή ομάδα, με ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του. Εμείς είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με πολλούς τραυματισμούς και απουσίες από την προπόνηση, αλλά πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Παράλληλα θα πρέπει να προσαρμοστούμε στην αμυντική πίεση του Πανιωνίου και στη μεγάλη ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι του. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, καθώς το υψηλό ευνοεί τον αντίπαλο μας και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε”.

Από την πλευρά του, ο Μλάντεν Πάντιτς υπογράμμισε: “Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, αφού όπως φαίνεται από το ρεκόρ του ως τώρα στο πρωτάθλημα, ο Πανιώνιος είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Α1. Δυστυχώς είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το γεγονός και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στις λίγες μέρες που βρίσκομαι στον Ίκαρο, βλέπω πόσο καλή δουλειά γίνεται και πιστεύω πως θα κοντράρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον αντίπαλο μας”.