Ο Δημήτρης Πρίφτης και ο Θωμάς Νίκου δεν θα είναι τα μόνα πρόσωπα στον πάγκο του Ίκαρου Καλλιθέας. Ο φυσικοθεραπευτής Γιάννης Μακρογιαννάκης αντικαθιστά τον Χρήστο Πουλή, που βρίσκεται ήδη στη Ρουμανία, στο πλευρό του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, ενώ ο Γιώργος Παραδείσης είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας, στη θέση του Θανάση Αλεξανδράκη, που μετακόμισε στον Πανιώνιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας:

“Δύο νέα στελέχη θα βρίσκονται στην διάθεση των παικτών από τις 23 Αυγούστου, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ικάρου Καλλιθέας για τη νέα σεζόν. Ο γυμναστής Γιώργος Παραδείσης και ο φυσικοθεραπευτής Γιάννης Μακρογιαννάκης αποτελούν τις δύο τελευταίες προσθήκες στο υποστηρικτικό, αλλά εξόχως σημαντικό για τη λειτουργία της ομάδας, επιτελείο.

Ο Γιώργος Παραδείσης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών κι έχει εργαστεί τη σεζόν 2009-’10 στο Περιστέρι, ενώ ο Γιάννης Μακρογιαννάκης θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο έμπειρους φυσικοθεραπευτές της Α1, καθώς είχε το συγκεκριμένο πόστο επί 15 χρόνια στην ομάδα του Αμαρουσίου.

Ο Ίκαρος καλωσορίζει αμφότερους στο δυναμικό του”.