Του Φώτη Δουκάκη
17/12/2011 (15:07)

Σήμερα το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ικάρου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Άρης Λυκογιάννης θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αντίθετα, αμφίβολος είναι ο Κώστας Τζιάλλας λόγω τραβήγματος στο πόδι, ενώ ο Ρέιβερν Τζόνσον (όπως γράψαμε και χθες στο “Παρελθόν ο Τζόνσον“) θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα με τη λύση του συμβολαίου του να θεωρείται θέμα ημερών.

Ο τεχνικός των Καλλιθεωτών, μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τόνισε: “Ο,τι και να πούμε για τη αξία και το ειδικό βάρος του Ολυμπιακού είναι περιττό. Για μας το σημαντικό είναι να κερδίσουμε πράγματα από συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε όσο καλύτερη εικόνα μπορούμε και να μην μας απασχολήσει η ανωτερότητα του αντιπάλου μας, ώστε να εμφανιστούμε βελτιωμένοι στα παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας.

Είναι άσχημο που δεν θα έχουμε τη βοήθεια των ξένων από την περιφέρεια όμως από την άλλη, θα πάρουν λεπτά συμμετοχής παίκτες από τον πάγκο αλλά και νεαροί”.