Καμία ενημέρωση από τον δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, σχετικά με τις εργασίες στο κλειστό του Εσπέρου δεν έχουν οι άνθρωποι του Ικάρου. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει περάσει ένας μήνας από τότε που έγινε η συνάντηση των δύο πλευρών και δυστυχώς δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση και κυρίως καμία εξέλιξη.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος…
“Από την στιγμή που έγινε η συνάντηση μας με τον δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και δυστυχώς δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση και κυρίως καμία εξέλιξη, σε σχέση με τα έργα που πρέπει να γίνουν στο κλειστό του Εσπέρου, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις χρησιμοποίησης του στο πρωτάθλημα της Α1.

Παρά τις επαφές που έγιναν με άλλους δήμους εντός Αττικής, κανείς δεν δέχθηκε να φιλοξενήσει, μέχρι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο της Καλλιθέας, τον Ίκαρο. Υπό τις παρούσες συνθήκες, η ομάδα δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στην Α1 και αναγκαστικά θα διαλυόταν.

Πλέον αυτό που ζητάμε και ελπίζουμε ότι επιτέλους θα συμβεί, είναι να δρομολογηθούν τα έργα στο κλειστό του Εσπέρου, ώστε ο Ίκαρος να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει τη σεζόν 2014-15 και να επιστρέψει στη φυσική του έδρα”.