Ο Ίκαρος Καλλιθέας δοκιμάζεται στην Ελευσίνα απέναντι στον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Γιώργο Καλαφατάκη να θέλει από τους παίκτες του τη νίκη, προκειμένου να αυξηθούν οι ελπίδες της κατάκτησης της 6ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, με ιδιαιτέρα σημεία τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Εμείς παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε (με την απουσία του Λαρεντζάκη και τον τραυματισμό του Σίμτσακ) πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας χαρίσει την έκτη θέση, η οποία αποτελεί τον στόχο της ομάδας μας”.

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Αγαδάκος, υπογράμμισε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ελευσίνα θέλει τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής της κι εμείς για να εξασφαλίσουμε την έκτη θέση της κανονικής περιόδου. Οπότε κάθε λεπτομέρεια μπορεί να είναι σημαντική σε αυτό το παιχνίδι και γι’ αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητικού επιτελείου”.