Είναι από τους ανθρώπους που οι Ελληνες φίλαθλοι και ειδικότερα εκείνοι του Ολυμπιακού θα τον θυμούνται πάντα με χαρά, καθώς οδήγησε τους “ερυθρόλευκους” στο triple crown το 1997. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Ρίβερς, ο οποίος ενδεχομένως να επιστρέψει στην Ελλάδα σαν προπονητής για λογαριασμό του Ικάρου Καλλιθέας!

Ο 47χρονος Αμερικανός δεν έχει μεγάλη εμπειρία σαν τεχνικός από κάποια ομάδα, ωστόσο δεν είναι ξένος στην προπονητική, καθώς έχει τα περίφημα Village Camps, στα οποία κάθε χρόνο εκατοντάδες παιδιά μυούνται στα μυστικά του μπάσκετ.

Ο Ρίβερς αυτό το διάστημα βρίσκεται στη γειτονική Ιταλία και βρίσκεται στα υπόψιν της ομάδα της Καλλιθέας προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τη νέα σεζόν.

Εφόσον, υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η επιστροφή του Ρίβερς στα ελληνικά παρκέ, θα δώσει ξεχωριστό χρώμα στo πρωτάθλημα της νέας σεζόν… Ήταν από τους σπουδαιότερους ξένους (Αμερικανούς) παίκτες που πέρασαν από τη χώρα μας, γιατί να μην είναι και από τους πιο ενδιαφέροντες προπονητές;