Τον απολογισμό για τις δέκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης, ελπίζοντας πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη. “Δημιουργήσαμε μια ομάδα προσαρμοσμένη στα οικονομικά δεδομένα της περιόδου που διανύουμε, κάτι που φυσικά ισχύει για τις περισσότερες ομάδες της Α1. Για την μέχρι τώρα πορεία μας, το πρόσημο είναι θετικό, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Αυτό θα είχε συμβεί αν δεν είχαν προκύψει κάποιες δυσκολίες, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν με την υπόθεση του Βρκιτς, ακολούθως με τον σοβαρό τραυματισμό του Κυρίτση και φυσικά το τραγικό συμβάν με τη σύζυγο του Στρναντ” είπε στην ιστοσελίδα του Ικάρου ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: “Έχω την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε τροχιά βελτίωσης και το ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας”.

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: “Συνολικά πρέπει να τονίσω πως είμαστε μια ομάδα πολύ δεμένη, η οποία αποτελείται από εξαιρετικούς χαρακτήρες. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ηρεμία που διοχετεύει στην ομάδα, η διοίκηση και ο ιδιοκτήτης κύριος Αγγελόπουλος κάνει την δουλειά μας στο παρκέ πιο εύκολη”.