Ο Ικαρος μπορεί να ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά πλέον προετοιμάζεται για ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτή τη φορά η ομάδα της Καλλιθέας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τον οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό. “Περιμένω έναν ΠΑΟΚ πολύ δυνατό. Χαραλαμπίδης, ΜακΓκραθ από την περιφέρεια να δημιουργούν και να εκτελούν και όλοι οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι να δημιουργούν προβλήματα” είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τις απουσίες του αντιπάλου:

“Ο Χάτσερ δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, οπότε… Όσον αφορά στον Μαργαρίτη, ο ΠΑΟΚ είναι τόσο πλήρης μέσα στη ρακέτα, σε σημείο που έχει παίκτες πολλούς ώστε να μην αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα η έλλειψή του. Και φάνηκε αυτό, γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του απέναντι στον Ολυμπιακό“.

Όσο για την ομάδα του; “Μας λείπει ο Αγαδάκος, που δεν θα είναι ούτε αυτή την Κυριακή. Μας έχει κοστίσει η απουσία του και σε τρόπο παιχνιδιού και σε αποτελέσματα. Εμείς είμαστε σε τροχιά να σωθούμε. Πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και Ρεθύμνου όλα είναι ρευστά. Με δύο άτυχα αποτελέσματα πολλά μπορούν να συμβούν”.