Οι παίκτες του Ικάρου όσο πανηγύρισαν μετά τη λήξη του αγώνα, πανηγύρισαν. Ο Δημήτρης Πρίφτης έσπευσε να τους… προσγειώσει αμέσως μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. “Είναι βραδιά έκπληξης για όλους. Το πιστέψαμε στη διάρκεια, βλέποντας ότι υπάρχει μια πιθανότητα για μας. Αυτή την στιγμή έχουμε τη χαρά της μιας βραδιάς, αλλά πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή.

Ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι η έπαρση και κατ’ επέκταση ενός παίκτη και μιας ομάδας. Και πέρυσι το είχα διαχειριστεί με την Καβάλα, καθώς μετά τη νίκη μας επί του ΠΑΟ ακολούθησε ένας μήνας καταστροφής. Θα προσπαθήσω λοιπόν να μείνω προσγειωμένος κι εγώ και οι παίκτες μου” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Είχαμε την τύχη σε κάποιες φάσεις, είχαμε καλό αμυντικό ριμπάουντ και λειτουργία κι αυτό που έχει σημασία είναι οι δύο βαθμοί. Τα υπόλοιπα είναι συναισθήματα της μιας βραδιάς”.

Ο τεχνικός του Ικάρου αναφέρθηκε και στην πρώτη παρουσία του Ζόραν Βρκιτς: “Έχει αλλάξει αισθητά την εικόνα της ομάδας, καθώς είναι καλός παίκτης. Ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που ακολουθεί κατά γράμμα τους κανονισμούς και ήταν επιλογή του πρόεδρου και σε αυτή την περίπτωση να ακολουθήσουμε τους κανονισμούς και να μην τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι ένα κομμάτι της ομάδας. Θα έλεγα ότι είναι μια εσωτερική μεταγραφή”.