Το γράψαμε; Ισχύει!
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στον Δημήτρη Πρίφτη ο Αλεξ Στέβοβιτς και έτσι, υπέγραψε σήμερα (11/09) διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ικάρου. Μία εξέλιξη για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από τις 21/08 (“Βλέπει Στέβοβιτς“).

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας τη χαρά του που θα φοράει τη φανέλα του Ικάρου: “Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Είμαι ήδη δύο χρόνια στην Ελλάδα, έχω αρχίσει να μιλάω την γλώσσα και νιώθω πολύ άνετα.

Το πιο σημαντικό βέβαιο είναι πως θα αγωνισθώ σε μια τόσο καλή ομάδα σαν τον Ίκαρο και θα έχω την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητες μου στην Α1. Ευχαριστώ τον κόουτς για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να φανώ αντάξιος”.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου, Σταύρος Ελληνιάδης, είπε: “Ο Άλεξ εφαρμόζει με συνέπεια αυτά που του έχει ζητήσει ο κόουτς Πρίφτης στο παρκέ και κρίναμε ότι μπορεί να κάνει με επιτυχία την μετάβαση από την Α2 κατηγορία στην οποία αγωνίσθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια, στην Α1.

Δουλεύει πολύ σκληρά, κάτι που συμβαίνει με όλα τα παιδιά στην ομάδα, όπως επιβάλλεται αυτή την περίοδο που είναι πολύ σημαντική για το χτίσιμο κάθε ομάδας. Πόσω μάλλον για τη δικιά μας η οποία χτίζεται από την αρχή”.