Αντιπροσωπεία παικτών του Ικάρου Καλλιθέας βρέθηκε στο 21ο Δημοτικό Καλλιθέας όπου έκανε ένα μίνι σεμινάριο σε 270 παιδιά του σχολείου, τα οποία έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό. Οι Ντάνι Γκίμπσον, Έιβις Ουάιτ και Μιχάλης Γιαννακίδης έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου (το οποίο χρησιμοποιούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου) και έδωσαν χαρά στα μικρά παιδιά, ενώ προσπάθησαν να τους γνωρίσουν τα μυστικά του μπάσκετ, αφού στόχος αυτών των επισκέψεων είναι να βρεθούν περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα.

Οι τρεις παίκτες αγωνίστηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα σε όλα  τα παιδιά που  τους αποθέωναν συνεχώς. Εκτός από το… σεμινάριο όμως, έγινε και διαγωνισμός βολών, στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος από την έκτη δημοτικού.

“Ήταν συγκλονιστικό το συναίσθημα και δεν περίμενα ότι στην Ελλάδα θα υπήρχε τόσο μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου για τον τρόπο που μας υποδέχτηκαν τα παιδιά και θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος αν με την παρουσία μας, τα βοηθήσουμε να ακολουθήσουν τον δρόμο του αθλητισμού” είπε ο Ντάνι Γκίμπσον.