Φιλική νίκη επί της ΑΕΚ σημείωσε ο Ίκαρος με 92-79. Το παιχνίδι ήταν κλειστό με την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη να πραγματοποιεί ένα ξέσπασμα στο τέλος και να φτάνει στη νίκη. Ο Ίκαρος αγωνίστηκε χωρίς τον Σάτον, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί, αλλά και τους τρεις έφηβους, οι οποίοι είχαν το ντέρμπι του εφηβικού πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Θετικές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΚ, η οποία αγωνίστηκε κόντρα σε μία ομάδα υψηλότερης κατηγορίας χωρίς τους Φαλέκα, Τσιότρα και Στέφαν Νίκολιτς, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο προπονητής του Ίκαρου, Γιώργος Καλαφατάκης, μίλησε στο basketblog.gr μετά το τέλος του φιλικού τονίζοντας ότι σε γενικές γραμμές κι εκτός από ένα δεκάλεπτο έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και είδε αυτά που ήθελε από το φιλικό.

Παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι ο Σπανός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση δείχνοντας ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του, ενώ αποκάλυψε ότι αναζητάει έναν έμπειρο παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ. Τέλος κανονικά αγωνίστηκε ο Τολιόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις του Ίκαρου και μένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες, ώστε να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 43-48, 66-66, 92-79.

Ίκαρος (Καλαφατάκης): Μπορόβνιακ 8, Τολιόπουλος 2, Σπανός 16, Παπανικολόπουλος 2, Στρναντ 5, Γκόβενς 15 (2), Άσκα 12, Μανωλόπουλος 15 (3), Οκόγιε 13 (2), Βουγιούκας 4.

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Νίκολιτς 6, Παναγιωταράς, Καράμπουλας 23 (1), Δέσπος 3, Τσιάκος 12, Γκιζόγιαννης 15 (1), Παπαδιονυσίου, Παπαντωνάκος 7 (1), Στούκας 2, Πολυτάρχου 9 (1), Δρόσος 2. .