Ο Ίκαρος είναι έτοιμος για τους αγώνες των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Καλαφατάκη να τονίζει πως όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και θέλουν να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η συμμετοχή στα πλέι οφ είναι μία μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο.

Αναλυτικά ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Η ομάδα μας έχει κάνει το καλύτερο δυνατό και για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ίκαρος θα παίξει στα πλέι-οφ. Είναι μια σημαντική επιτυχία και θέλουμε να διασκεδάσουμε αυτά τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και θέλουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, αλλά και συνάμα να χαρούμε την παρουσία μας στα πλέι-οφ”.

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Αγαδάκος, ανέφερε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα πλέι-οφ, κάτι που δείχνει την πρόοδο που έχει η ομάδα μας, η οποία μόλις πριν από τρία χρόνια ανέβηκε στην Α1. Είναι επίσης μια επιβράβευση για όλους τους κόπους της διοίκησης και κυρίως για τον κύριο Αγγελόπουλο, του οποίου δημιούργημα είναι ο Ίκαρος. Γνωρίζουμε φυσικά πως έχει η κατάσταση απέναντι στον Παναθηναϊκό κι όπως είπε ο προπονητής μας θα προσπαθήσουμε να χαρούμε αυτά τα παιχνίδια”.