Την ανωτερότητα του Άρη παραδέχθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης, έπειτα από την βαριά ήττα της ομάδας του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων:

 ”Νομίζω ότι εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι, παρά μόνο να παραδεχθούμε την ανωτερότητα του Άρη. Αν πρέπει να ξεχωρίσω έναν λόγο για τον οποίο παρουσιαστήκαμε έτσι σήμερα ήταν ότι αισθανόμασταν ότι δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα κι αυτό δημιούργησε υπέρμετρη αισιοδοξία. Αυτή λειτούργησε μόνο στο θεωρητικό επίπεδο γιατί στο πρακτικό δεν είχαμε την ένταση και την ενέργεια απέαντι σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Επομένως εμείς ήρθαμε και είπαμε χρόνια πολλά στον Άρη και στους φιλάθλους του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη για τη δουλειά που κάνει σε ατομικό και ομαδική επίπεδο. Ο Βεζένκοφ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε παιδί που έχει φιλοδοξίες, που θέλει να κάνει κάτι στη καριέρα του”.

Ο Ματαλών πρόσθεσε: ”Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από δω και πέρα και να κοιτάξουμε να ”δέσουμε” σαν ομάδα έπειτα από τις δυο προσθήκες που κάναμε. Ελπίζω να φανούμε πιο έτοιμοι κόντρα στο Ρέθυμνο και να διεκδικήσουμε τη νίκη”.