Μετά τον Γιώργο Γαλιώτο, για τον οποίο σας αναφέραμε πριν από λίγο, τα Τρίκαλα ήρθαν σε συμφωνία με τον Πάτρικ Γιούιν τζούνιορ (2,04) ο οποίος είναι ο γιος του παλαίμαχου σούπερ σταρ των Νιου Γιορκ Νικς.

Ο 29χρονος φόργουορντ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει ποτέ την καριέρα του διάσημου πατέρα του, διακρίνεται για την πολύ καλή του τεχνική και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την προσπάθεια της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο Γιούιν ξεκίνησε από το κολέγιο της Ιντιάνα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τζόρτζταουν, αφήνοντας υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

Το 2008 επιλέχθηκε από τους Σακραμέντο Κινγκς στο νούμερο 43 του ντραφτ, όμως σχεδόν ποτέ δεν κατάφερε να παίξει στο ΝΒΑ, έχοντας μόνο μερικές ολιγόλεπτες συμμετοχές, κυρίως με τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έχει συνδυαστεί μέχρι στιγμής με την αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ (D-League), ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τις φανέλες της Βόννης (Μπουντεσλίγκα) και της Βαγιαδολίδ (ACB), αντίστοιχα.