Τα Τρίκαλα υπέστησαν την 4η τους ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 με τον Κώστα Φλεβαράκη να προαναγγέλλει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στεφάν Περούνιτσιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τα Τρίκαλα, ενώ υπάρχουν σκέψεις (και τίποτα άλλο μέχρι στιγμής) και για τον Χαλίντ Μουτακαμπίρ, ο οποίος όμως είχε καλή απόδοσή κόντρα στον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος αναμένεται να πάρει αποφάσεις από αύριο, υπογράμμισε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ομάδα των Ιλισίων: «Η νίκη του Ηλυσιακού ήταν δίκαιη. Εμείς καταφέραμε να αφοπλίσουμε τους έμπειρους παίκτες των αντιπάλων μας, ενώ η άμυνα ζώνης έκανε τη δουλειά της όμως όταν δεν βάζεις μπροστά δεν έχεις ελπίδες. Επίσης θεωρώ ότι οι διαιτητές στα κρίσιμα σημεία δεν είχαν τα ίδια κριτήρια, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μειώνει τη νίκη του Ηλυσιακού. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ ώστε να ενισχυθούμε. Θέλουμε δουλειά στην επίθεση».

Ο Μάριος Ματαλόν από την πλευρά των παικτών συμπλήρωσε: «Όταν βγαίναμε από το πλάνο ο Ηλυσιακός μας τιμωρούσε. Τα ψέματα τελείωσαν, πρέπει να πάρουμε το ματς με τον Ίκαρο την άλλη εβδομάδα».