Ο Κώστας Μέξας είναι φανερό ότι θέλει να ενισχύσει την ομάδα του όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Γι’ αυτό, λοιπόν, τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν τρεις μετεγγραφές. Ο λόγος γίνεται για τους Shannon Hale, Παναγιώτη Καραγιώργο και Στέλιο Σκουλούδη.

Ο Hale τα τέσσερα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο NCAA με το Αλαμπάμα. Από εκεί και πέρα ο Παναγιώτης Καραγιώργος πέρυσι έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ενώ τέλος, ο Στέλιος Σκουλούδης προέρχεται από τον Πρωτέα Βούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ένας Αμερικάνος και δύο Έλληνες προστέθηκαν στο ρόστερ μας.

H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Forward Shannon Hale. Ο Hale γεννήθηκε στις 13/11/1994 και έχει ύψος 2.03. Γα τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στο NCAA με τα χρώματα του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα και στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με μ..ο. 4.1 πόντους και 1,2 ριμπάουντ.

Ο Στέλιος Σκουλούδης (1994, 2.06) ο οποίος  και έχει αγωνιστεί σε Ψυχικό, Κύμη (την χρονιά της ανόδου στην Α1) και τον Πρωτέα Βούλας. Παίζει στις θέσεις Power Forward και Center.

Ο Παναγιώτης Καραγιώργος (1999, 1.96) που είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο αναδείχτηκε πρωταθλητής Θεσσαλονίκης με την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και αγωνίζεται στην θέση του guard».