Στο τελευταίο τους αγώνα για τα φετινά “Μαυροσκούφεια” που διεξάγωνται στο “Nick Galis Hall”, Καβάλα και Τρίκαλα αναμετρήθηκαν, με την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη να παίρνει στο τέλος την νίκη με 75-80.

Οι προπονητές ,όπως και σε όλη την διάρκεια του τουρνουά, δοκίμασαν σχήματα και πρόσωπα ενόψει την νέας σεζόν, με την αναμέτρηση να είναι κλειστή και τις ομάδες να εναλλάσσονται συχνά στο προβάδισμα του σκορ. Για τους νικητές καθοριστική αποδείχτηκε η παρουσία του  Γιώργου Τσιάρα, ο οποίος σημέιωσε κρίσιμα καλάθια στα τελευταία λεπτα της αναμέτρησης.

O προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης μετά την λήξη της αναμέτρησης  δήλωσε: «Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά γιατί υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση, ήταν το 4ο μας παιχνίδι μέσα σε πέντε μέρες σε συνδυασμό και με ταξίδια. Βγάζουμε τα συμπεράσματα που χρειαζόμαστε, βλέπουμε ποιοι συνδυασμοί αποδίδουν καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση αλλά κυρίως εστιάζουμε στους τομείς που χρειαζόμαστε βελτίωση. Η δουλειά θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες ενώ έχουμε πλέον  κοντά μας και τον Βίλιαμσον ο οποίος μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι με αυξημένες υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του θέλει σίγουρα ένα διάστημα ξεκούρασης αλλά και προσαρμογής».

Τα δεκάλεπτα: 26-31, 43-44, 67-64, 75-80

Καβάλα (Γιάννης Τζήμας): Γκόρντον 14 (3), Μέντλιν, Ταπούτος 20 (1), Κεμπ 16, Γκέλιος, Σίνης 2, Καλαϊτζίδης 2, Τόμας 7 (2), Βαν Ντερ Μαρς 14

Τρίκαλα BC Aries (Κώστας Φλεβαράκης): Τσιλούλης 3 (1), Τσιάρας 14 (2), Σιόλογκας 4, Κόνγκερ 11, Κουκουλάς 5, Ντάουελ 9 (1), Σόκο 10, Ρόμπινσον 15 (2), Τιγκ 8, Βαρυτιμιάδης 1