Τη συστράτευσή της με το 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων, έσπευσε να γνωστοποιήσει η ομάδα των Τρικάλων, σε μία σπουδαία του πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, το εν λόγω σχολικό συγκρότημα ανέλαβε να συγκεντρώσει φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης της Θεσσαλίας, με την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη να δηλώνει την έμπρακτη συμπαράστασή της.

Αναλυτικά, το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Τα Τρίκαλα BC Aries συμμετείχαν στην αξιέπαινη πρωτοβουλία του 7ου γυμνασίου Τρικάλων να συγκεντρωθούν φάρμακα προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Τρικκαίων.

Αποστολή της ομάδας αποτελεούμενη από τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη και τους καλαθοσφαιριστές Μάριο Ματαλών, Χρήστο Δεληγιάννη, Kwame Alexander και Alexander Lindqvist επισκέφτηκε το περίπτερο του σχολείου στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και ενίσχυσε την προσπάθεια τους.

«Είναι σημαντικό για μας να συμμετέχουμε και να στηρίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες» σημείωσε ο Κώστας Φλεβαράκης ενώ ο Χρήστος Δεληγιάννης πρόσθεσε: «Δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποι μας σήμερα δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν φάρμακα που τους είναι αναγκαία για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας που έχουν. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των παιδιών να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση».