Ο Γιάννης Καστρίτης έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τα Τρίκαλα και μίλησε για την παραμονή της ομάδας του στην Stoiximan.gr Basket League, αλλά και για την εξέλιξη που έχουνε οι «πράσινοι» στο παιχνίδι τους.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια. Ήταν εξαιρετικός από το πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια σε κανένα σημείο. Παλέψαμε. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Τώρα ετοιμαζόμαστε για την Λευκάδα. Να μην έχουμε αγωνιστικές απώλειες και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το τελείωμα του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και την Euroleague. Είναι πολύ καλό για εμάς που εξασφαλίσαμε την παραμονή μας. Για πέμπτη συνεχή σεζόν θα είμαστε στην κορυφαία κατηγορία. Αυτό σημαίνει πολλά και για τον κόσμο της που αγαπάει την ομάδα και θα συνεχίσει να τη βλέπει στο υψηλότερο επίπεδο. Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικά παιδιά και όλοι είναι προσηλωμένοι στο στόχο μας».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού σε σχέση με τον πρώτο γύρο: «Όσο περνάει ο χρόνος ο Παναθηναϊκός αισθάνεται καλύτερα πάνω στο παρκέ. Η σημαντικότερη διαφορά είναι η ταχύτητα στην εκτέλεση και την αυτοπεποίθηση που έχουν πάνω στο παρκέ».