Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν από την Κύμη με 78-67 και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης έκανε δηλώσεις στις οποίος τόνισε την έλλειψη συγκέντρωσης και τις απουσίες. Επίσης δηλώσεις έκανε και ο  Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης.

Αναλυτικά τι είπαν:

Καστρίτης: «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύμης και στον κόουτς Μπρατσιάκο για την δίκαιη επικράτηση στο σημερινό παιχνίδι. Για εμάς το ματς είχε δύο πρόσωπα. Στην αρχή, ξεκινήσαμε πολύ καλά, με μεγάλη συγκέντρωση και με προσήλωση στις λεπτομέρειες, ειδικά στην άμυνα. Για αυτόν τον λόγο είχαμε μια διαφορά  που συντηρήσαμε για μικρό χρονικό διάστημα. Από εκεί και έπειτα, αφενός η αναμενόμενη αντίδραση της Κύμης και αφετέρου η δική μας έλλειψη συγκέντρωσης, που οφείλεται και στην κούραση, οδήγησαν στην απώλεια της διαφοράς. Η ομάδα της Κύμης πέρασε μπροστά και διατήρησε μια διαφορά 9 πόντων στο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο, παρότι προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα, η ομάδα της Κύμης έφτασε σχετικά άνετα στην επικράτηση. Σε κάθε περίπτωση έχουμε πολλά πράγματα που κρατάμε και πρέπει να τα δουλέψουμε. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος απογοήτευσης και για να σκύψουμε το κεφάλι. Ζητούμενο ήταν να δείξουμε κάποια σημάδια προόδου και να εμφανιστούμε καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και αν ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς και μπορέσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, θα καταφέρουμε να φέρουμε την ομάδα στο επίπεδο που της αρμόζει».

Βαρυτιμιάδης: «Όπως έχει πει πολλές φορές ο κόουτς, είναι πολύ νωρίς ακόμα για εμάς στο πρωτάθλημα, καθώς έχουμε πολλές ελλείψεις παικτών στην προπόνηση. Όσον αφορά το ματς, όσο ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτό που ζητούσε ο προπονητής πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Σε τέτοια ματς όμως δεν πρέπει να χαλαρώνεις και δεν πρέπει να πιστεύεις ότι τελείωσαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τους. Ήταν μια ήττα, πρέπει να την ξεχάσουμε, αφού το Σάββατο έχουμε ένα άλλο παιχνίδι. Από αύριο συνεχίζουμε την σκληρή δουλεία για την συνέχεια του πρωταθλήματος».