Την εκτίμηση ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στα playoffs της φετινής περιόδου εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Κύμη ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στην σημερινή αναμέτρηση της Πυλαίας κόντρα στην Κύμη και έκανε το μεγάλο βήμα για “κλειδώσει” την συμμετοχή του στα playoffs. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του “Δικεφάλου” του Βορρά αναφέρθηκε τόσο στην σημερινή εικόνα της ομάδας του όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την ενέργεια στην αρχή του αγώνα. Ενέργεια που έφερε αυτή τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο που την κρατήσαμε ως το τέλος. Ηταν λίγο περίεργο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος έχει δύο σέντερ μέσα στη ρακέτα που είναι καλοί παίκτες Ιδιαίτερα ο Ορτον που προσπαθούσε να σταματήσει τις προσπάθειες μας στη ρακέτα και μας δημιούργησε προβλήματα στην επιθετική μας λειτουργία. Πίεσαν πολύ κοντά στο καλάθι, γιατί είχαμε φάουλ και εκμεταλλεύτηκαν και τον τραυματισμό του Κλάντον. Παρόλα αυτά, η ομάδα αντέδρασε καλά εκτός από κάποια διαστήματα και νομίζω ότι δίκαια πήραμε αυτή τη νίκη». 

Για τον Σόμπι: 
«Είναι ένας καλός παίκτς, είναι εκρηκτικός, βγάζει ενέργεια, είναι εύστοχος. Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται γιατί προσπαθεί να διαβάσει τις δυνατότητες κάθε συμπαίκτη του όπως και οι συμπαίκτες του, τις δικές του. Με την πάροδο του χρόνου, όταν αφομοιώσει αυτά που πρεσβεύουμε σε άμυνα και επίθεση, θα είναι πολύ καλύτερα».

Για τη μάχη της τέταρτης θέσης ως το τέλος της κανονικής περιόδου:
«Ειλικρινά δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε πολύ δυνατοί στα πλέι οφ. Φαίνεται ότι οι ομάδες μπορού να «σπάσουν» τις έδρες και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι τότε. Βέβαια, θα θέλαμε την καλύτερη δυνατή θέση στην κανονική περίοδο γιατί μας δίνει πλεονέκτημα». 

Για το ένα παιχνίδι την εβδομάδα: 
«Είναι λίγο περίεργο αυτή τη στιγμή, γιατί έχει αλλάξει και ο τρόπος προπόνησης και όλη η διαδικασία. Προσπαθούμε να δούμε τον καινούργιο τρόπο ζωής μας στο γήπεδο. Μπορείς να προετοιμαστείς καλύτερα, αλλά από την άλλη πλευρά σε ατονεί, γιατί δεν είσαι ενεργός σε κοντινά χρονικά διαστήματα».

Για την κατάσταση του Σάιμπερτ: 
«Ήταν να τον δει ο γιατρός χθες και να μας πει το πρόγραμμα του. Από ότι λέει ο ίδιος πάει πολύ καλά, αλλά εκτός γηπέδου Δεν ξέρω μέσα στο γήπεδο. Αν τη Δευτέρα δώσει το ΟΚ ο γιατρός, για να δούμε περισσότερες κινήσεις και αντιδράσεις, θα μπορούμε να μιλήσουμε καλύτερα. Ας είναι υγιής και όλοι οι καλοί παίκτες χωρούν στην ομάδα».