Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των Τρικάλων σχετικά με την κατάσταση του Μανώλη Κουκουλά, με τον Κώστα Φλεβαράκη να αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του ματς με τον Άρη για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Ο 24χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στην προπόνηση των Θεσσαλών, και βάσει της αρχικής εκτίμησης του ιατρικού επιτελείου υπάρχουν φόβοι για ράγισμα. Ο άσος των Τρικάλων αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και εφόσον επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Εάν αυτό συμβεί, θα τεθεί εκτός αγωνιστικής δράση για περίπου δύο μήνες.

Τα προβλήματα ωστόσο για τον Κώστα Φλεβαράκη δεν σταματούν εδώ. Ο προπονητής των Τρικάλων δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Άρη για την 5η αγωνιστική της Basket League το Δημήτρη Σιόλογκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Αντιθέτως, ο Τζάστιν Ρόμπινσον, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπουρούσε το τελευταίο διάστημα και έτσι θα ταξιδέψει κανονικά στη Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά, η συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ στον αγώνα με τον Άρη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.