Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Στέλιου Πουλιανίτη στα Τρίκαλα, με τον Θεσσαλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του. Το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει νωρίτερα για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Πουλιανίτη. Για την «κυανέρυθρη» οικογένεια η έλευση του Στέλιου είναι ιδιαίτερη καθώς έλκει την καταγωγή του από τα Τρίκαλα ενώ ο πατέρας του Βαγγέλης Πουλιανίτης είναι από τα σπουδαιότερα ονόματα που ανέδειξε το Τρικαλινό μπάσκετ.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης είναι 21 ετών (1995), έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέϊκερ. Ξεκίνησε την καριέρα του  από τις ακαδημίες ΑΚΘ Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου και το 2013 μεταγράφηκε στον Άρη. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ενώ πήρε και συμμετοχές έως το 2015 και στην Basket  League.

Την περίοδο 2015-16 δόθηκε δανεικός από τον Άρη στον Κόροιβο Αμαλιάδας με τον οποίο και αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια στην Basket League (2,17 πόντοι μ.ο.) και εν συνεχεία επέστρεψε στον Άρη και αγωνίστηκε μάλιστα στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στα Τρίκαλα.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας.