Την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιείται εσχάτως, στις τάξεις των Τρικάλων, κάτι που άλλωστε φαίνεται στις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, θέλησε να τονίσει ο Στιβ Πάνος. Ο φόργουορντ της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη, θεωρεί την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών, καθοριστική για την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία, αλλά σε καμία περίπτωση κατά τον ίδιο, δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, εν όψει του αγώνα με την Νέα Κηφισιά.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog που διαθέτει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας και χαιρετισμούς από τα Τρίκαλα,

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, προετοιμαζόμασταν για έναν σπουδαίο εντός έδρας αγώνα εναντίον του Απόλλωνα Πάτρας. Όπως θα γνωρίζετε, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη λόγω της συνεισφοράς ολόκληρης της ομάδας. Είχαμε τη δυνατότητα να εναλλάσσονται 10 παίκτες, γεγονός που μας επέτρεψε να παραμείνουμε φρέσκοι και συγκεντρωμένοι. Ο κάθε παίκτης που πάτησε το παρκέ, κατάφερε να συνεισφέρει με το δικό του τρόπο, είτε με ένα ριμπάουντ ή ένα σκληρό φάουλ, όλα αυτά προσθετικά μας βοήθησαν να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Θέλω όμως να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Τζάστιν Ίνγκραμ! Έκανε το απόλυτο παιχνίδι και συνέχισε να βάζει το ένα μεγάλο σουτ μετά το άλλο! Συγχαρητήρια φίλε μου!

Ως ομάδα, έχουμε τη νοοτροπία να βλέπουμε το κάθε αγώνα ξεχωριστά, αλλά αυτή η τελευταία μας νίκη βοήθησε πραγματικά στον στόχο μας να παραμείνουμε στην Α1 και ίσως να κάνουμε ένα μικρό βήμα για τα πλέι οφ. Αλλά για την ώρα, αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να συγκεντρωθούμε στον επόμενο μας αγώνα. Η Κηφισιά είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και θα είναι μία χρήσιμη δοκιμασία στην έδρα τους. Τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδας μας και τη χημεία μας. Οι προπονήσεις μας είναι πολύ ανταγωνιστικές και μου αρέσει πολύ να βλέπω τις μάχες των συμπαικτών μου. Όπως ο Μάρτιος κυλάει και μπαίνουμε στον Απρίλιο, υπάρχει η τάση στις ομάδες να μην εφησυχάζουν και να μετρούν τις μέρες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και αυτό που με ενθουσιάζει είναι ότι η ομάδας μας βρίσκεται σε φόρμα! Αυτό το Σάββατο θα βάλουμε τα δυνατά μας! Μείνετε συντονισμένοι για το αποτέλεσμα!

Σας αποχαιρετώ από τα Τρίκαλα,

Στιβ Πάνος