Τα Τρίκαλα δεν τα κατάφεραν κόνρα στην ΑΕΚ και ο Κώστας Παπάζογλου στην συνέντευξη τύπου στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Τσούπκοβιτς και Ίνγκραμ ενώ, αναφέρθηκε στο κίνητρο που έδειξαν να μην έχουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Αρη τόσο για τη σημερινή του εμφάνιση όσο και την παρουσία του στο πρωτάθλημα. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Θεωρούσα ότι αυτό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς από την τετράδα αγώνων που είχαμε, δυσκολότερο ακόμα και από αυτό με την ΑΕΚ. Σέβομαι πολύ τον κόουτς Πρίφτη από την κοινή μας παρουσία στην ΑΕΚ. Εμείς είχαμε πρόβλημα με τον Τσούπκοβιτς που έχασε κάποιες σημαντικές προπονήσεις και με τον Ίνγκραμ που έκανε μόνο μισή ώρα προπόνηση, την Πέμπτη. Φάνηκε αυτό και στα νούμερά τους, δεν είχαν καλό ρυθμό και ίσως αν έπαιζαν καλύτερα θα είχαμε καλύτερη τύχη στον αγώνα. Όταν είσαι μία ομάδα σαν τα Τρίκαλα και χάνεις δύο σημαντικούς παίκτες, πέφτει η ποιότητα των προπονήσεων.

Το δεύτερο πρόβλημα που είχαμε να λύσουμε είναι το κίνητρο. Δεν έχουμε κάποιο στόχο, με αποτέλεσμα οι παίκτες να χάνονται στην προπόνηση κα να έχουν το μυαλό τους κάπου αλλού. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, κάναμε καλή εβδομάδα προπονήσεων, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχαμε επιλέξει να ρισκάρουμε το σουτ κάποιων παικτών γιατί ο Αρης είναι μία ομάδα πολύ δυνατή κάτω από το καλάθι, με πολύ καλούς και γρήγορυς κοντούς και θέλαμε να τους κρατήσουμε μακριά από ρακέτα. Το καταφέραμε ως ένα σημείο, αλλά χάσαμε κάποια ριμπάουντ τα οποία μετέτρεψε σε πόντους ο ΑΡΗΣ. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα στην άμυνα, είχαμε όμως κάποιες αδυναμίες και φάνηκαν στο τελευταίο τρίλεπτο και τις εκμεταλλεύτηκε ο Σίμτσακ. Η κόπωση έπαιξε σίγουρα το ρόλο της. Το παιχνίδι στο τέλος πήγε στον πόντο, ο Αρης έβαλε τα σουτ και κέρδισε».

Ο Χάρις πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στον Αρη, είναι μία σκληρή ομάδα. Εμείς έπρεπε να παίξουμε καλά σε όλο το παιχνίδι για να κερδίσουμε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου».