Τα Τρίκαλα δεν τα κατάφεραν κόντρα στην ΑΕΚ και ο Κώστας Παπάζογλου στο ντεμπούτο του στον πάγκο των φιλοξενουμένων μίλησε για την τιμή που είχε να γνωρίσει τον Γιώργο Αμερικάνο αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισε η ομάδα του από το εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά:

“Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας και για μένα προσωπικά που σήμερα συμμετείχαμε σε μία γιορτή για έναν “θρύλο” του ελληνικού μπάσκετ. Είχα την τιμή να τον γνωρίσω και από κοντά. Είμαι χαρούμενοςπου έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ η οποία αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καριέρα μου. Οπότε πολλές στιγμές μαζεύτηκαν σήμερα.

Δουλέψαμε πολύ καλά τις προηγούμενες εβδομάδες, ξέραμε ποιον αντίπαλο έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που βρίσκει τον δρόμο της, που είναι η κορυφή. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί μία καλή εμπειρία για μας ενόψει των επόμενων αγώνων”.

Ο Άλεξ Χάρις, από την πλευρά του, δήλωσε:

 “Προφανώς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας σήμερα. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω. Πρώτα από όλα είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον προπονητή μας που αντικατέστησε τον κόουτς Φλεβαράκη και χαιρόμαστε που θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν καταφέραμε να χαρίσουμε τη νίκη στον προπονητή μας στον πρώτο του αγώνα. Η ΑΕΚ είναι μία εξαιρετική ομάδα”.