Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσαν για τη συμφωνία της με την εταιρεία Aries A.Ε., εξέδωσαν τα Τρίκαλα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία Aries A.Ε., αφού εξέτασε με επαγγελματισμό και σοβαρότητα όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα της ομάδας αλλά και τις υποχρεώσεις και απαιτήσεις για την δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου στην Α1 πήρε την απόφαση να ηγηθεί της νέας μεγάλης προσπάθειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
“Το Δ.Σ. της ομάδας μπάσκετ Trikala BC με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την εταιρεία Aries A.Ε. η οποία αφού εξέτασε με επαγγελματισμό και σοβαρότητα όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα της ομάδας αλλά και τις υποχρεώσεις και απαιτήσεις για την δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου στην Α1 πήρε την απόφαση να ηγηθεί της νέας μεγάλης προσπάθειας.

Είμαστε βέβαιοι πως η απόφαση μας αυτήν ήταν η καλύτερη δυνατή μιας και οι κ.κ. Ρουσιαμάνης, Κουτσιντάς αποδεδειγμένα και έμπρακτα στηρίζουν την ομάδα τα τελευταία χρόνια και έχουν τα εχέγγυα αλλά και το πάθος και την διάθεση να την στηρίξουν και στην Α1.

Θα είμαστε στο πλευρό τους προκειμένου να τους βοηθήσουμε σε ότι χρειαστούν και καλούμε τους Τρικαλινούς φιλάθλους να συνεχίσουν να στηρίζουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν τα Trikala BC προκειμένου η ομάδα να εδραιωθεί στην Α1 και να αφήσει ευδιάκριτο το στίγμα της στο ελληνικό μπάσκετ.

Άλλωστε η φιλοσοφία είναι η ίδια με αυτήν των περασμένων ετών που μας έφερε στην Α1: Μία ομάδα, μία πόλη, μία οικογένεια, μία γροθιά, αγάπη για το μπάσκετ, προσήλωση στα αθλητικά ιδεώδη και ιδανικά και κατάμεστο Δημοτικό κλειστό σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία Aries AE και επίσημα στην ομάδα με την βεβαιότητα ότι παραδίδουμε την σκυτάλη σε άξιους συνεχιστές.
Για το ΔΣ των Trikala BC
Νίκος Χλωρός“.