Ο Άλεξ Χάρις εξέφρασε, μέσω του μπλογκ που διατειρεί στην επίσημη σελίδα στον ΕΣΑΚΕ, τη δυσαρέσκεια του για την τιμωρία των Τρικάλων που θα αναγκαστούν να παίξουν χωρίς κόσμο, αποθέωσε τους φιλάθλους και αναφέρθηκε στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Αναλυτικά το μπλογκ του Αμερικανού:

“Τι κάνετε; Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα απογοητευτικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. ΟΠαναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικό ομαδικό μπάσκετ και ήταν πολύ αποτελεσματικοί οι παίκτες του σε κάθε θέση. Νομίζω ότι μάθαμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά και να γίνουμε περισσότερο ομάδα, αν θέλουμε να είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αυτή την εβδομάδα προσθέσαμε δύο νέους παίκτες στην ομάδα που θα μας βοηθήσουν παρά πολύ, τον ΜάικΧολ και τον Κουάμε Αλεξάντερ. Έχουν ήδη φέρει ενέργεια και αθλητικότητα στην ομάδα μας και είμαστε ευτυχισμένοι που είναι εδώ στα Τρίκαλα.

Λάβαμε δυστυχώς όλοι την απογοητευτική είδηση ​​ότι οι φίλαθλοι μας δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Αγαπώ τους οπαδούς μας επειδή έχουν πολύ πάθος και υποστηρίζουν πραγματικά την ομάδα μας. Είναι ατυχές το γεγονός ότι ενέργειες λίγων ανθρώπων θα αποτρέψουν την μεγάλη μάζα των φιλάθλων να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι. Θα παλέψουμε σκληρά για αυτούς τη Δευτέρα ανεξάρτητα αν είναι στο γήπεδο ή όχι.

Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μου post πριν κάποιος από τους συμπαίκτες μου πάρει την σκυτάλη, έτσι θέλω απλώς να πω ευχαριστώ για την ανάγνωση και για την υποστήριξη τόσο σε μένα όσο και την ομάδα μου, τα Τρίκαλα BC!

Ειρήνη

Άλεξ Χάρις“.