Τρίκαλα ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Κυριακή(15/11, 17.00) τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Τρικάλων για την 6η αγωνιστική της Basket League.

O Γιώργος Τσιάρας, ανανεώνοντας το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, με αφορμή την αυριανή(15/11) αναμέτρηση απέναντι στους “ερυθρολεύκους”, στάθηκε ιδιαίτερα στον μεγάλο άτυχο των τελευταίων ημερών, Πάτρικ Γιανγκ και στην αυτοθυσία, τον ζήλο και και την προσήλωση που έδειξε στον αγώνα με την Εφές ο Αμερικανός σέντερ, προσφέροντας δύο πολύτιμες άμυνες στην ομάδα του, παρότι ήταν ήδη τραυματισμένος. Παράλληλα, ο 33χρονος φόργουορντ χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι γιορτή και ευκαρία για τον κόσμο της Θεσσαλίας να παρακολουθήσει από κοντά μια σπουδαία ομάδα.

Aναλυτικά όσα έγραψε:

 “Αυτή τη φορά θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός που μόνο αρνητικά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον που το βλέπει, είτε είναι άνθρωπος του αθλητισμού είτε όχι. Μιλάω για τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιάνγκ. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά πραγματικά έχει όλο το σεβασμό και τη συμπαράστασή μου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρει! Αν κάποιος αναρωτιέται για το τι προσφέρει ο αθλητισμός στην κοινωνία μας και γενικά όλα αυτά τα παιδιά που αμείβονται με τόσα πολλά λεφτά θα μπορούσε για παράδειγμα να δει την αυταπάρνηση, τον ζήλο, την προσήλωση στο στόχο και πολλές ακόμα αρετές στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου ο Γιάνγκ μπήκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κουτσαίνοντας πρόσφερε δύο σεμιναριακές άμυνες για την ομάδα του.

Το παιχνίδι μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπως κάθε αγώνας απέναντι στις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ, αποτελούν για εμάς γιορτή και μια ευκαιρία για τους Θεσσαλούς φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά σπουδαίους παίκτες με μεγάλη φήμη όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός συνόρων”.