Απόλυτα ενωμένοι και συγκεντρωμένοι με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στον Αρκαδικό (19/03, 17:00) είναι άπαντες στις τάξεις των Τρικάλων, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσιάρας.
 
Οι Θεσσαλοί καλούνται να περάσουν από την έδρα του Αρκαδικού στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League και όπως εξήγησε ο Γιώργος Τσιάρας το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό. Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στην έκπληξη που επεφύλασε η γυναίκα του άμεσου συνεργάτη του Κώστα Φλεβαράκη, Κώστα Παπάζογλου, στον τελευταίο για τα γενέθλιά του, προτού η ομάδα αναχωρήσει για την Τρίπολη, επισημαίνοντας την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο στρατόπεδο των Θεσσαλών, ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.
 
Παράλληλα, ο Τσιάρας αποθέωσε τον κόουτς της Μπάμπεργκ, Αντρέα Τρινκιέρι, καθώς και τον γκαρντ της γερμανικής ομάδας, Νίκο Ζήση.
 
Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
 
«Οι όμορφες στιγμές και ο στρατηγός Ζήσης
 
Γεια χαρά,
 
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα,ανήμερα των γενεθλίων του τον assistant coach της ομάδας μας Κώστα Παπάζογλου.. Η γυναίκα του σε συνεννόηση με τον manager της ομάδας Χρήστο Τσέκο,έστειλε μια τούρτα και κεράκια και έτσι μόλις επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο για αναχώρηση προς την Τρίπολη όλοι μαζί του τραγουδήσαμε το τραγούδι για τα γενέθλια του!
 
Όλοι το χαρήκαμε και οι ξένοι μας τραβούσανε βίντεο. Ο ίδιος παρά την αμηχανία του έδειξε να το απολαμβάνει. Αυτές είναι όμορφες στιγμές που συμβαίνουν σε όμορφες οικογένειες και δεμένες ομάδες. Έτσι ενωμένοι και συγκεντρωμένοι πηγαίνουμε στον Αρκαδικό με έναν και μόνο στόχο. Τη νίκη!
 
Υ. Γ. : Τέλος θα ήθελα να εκθειάσω τη δουλειά του coach Τρινκέρι και το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς στην ομάδα της Μπάμπεργκ. Μιας πολύ καλοδουλεμένης ομάδας χωρίς σταρς που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Φυσικά μεγάλο μερίδιο στην μέχρι τώρα επιτυχία της ομάδας έχει και ο στρατηγός της ομάδας,ο δικός μας Νίκος Ζήσης που μοιάζει ο χρόνος να μην τον ακουμπάει.»
tsiaras blog esake