Την ανάγκη των Τρικάλων για την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Καβάλα (23/01, 17:00) επεσήμανε ο Γιώργος Τσιάρας, τονίζοντας ότι οι Θεσσαλοί θα παλέψουν γι’ αυτήν.

Τα Τρίκαλα φιλοξενούνται από την Καβάλα στο ΔΑΚ Καλαμίτσας για την 15η αγωνιστική της Basket League και όπως εξήγησε ο φόργουορντ των Θεσσαλών, άπαντες θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουν στο πολύτιμο “διπλό”.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προσωπικό του blog, που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε δείξει χαρακτήρα

Γεια και χαρά σας, μπαίνοντας στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα γράψω χαίρομαι, γιατί ακόμα μία εβδομάδα (η πιο κρύα μέχρι τώρα) προπονήσεων φθάνει στο τέλος της και πλησιάζει η ημέρα του αγώνα με την ομάδα της Καβάλας. Εάν τελικά φθάσουμε στην όμορφη πόλη της Καβάλας, προσπερνώντας τα μπλόκα των αγροτών και τον χιονιά που πλήττει τη χώρα. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα παλέψει για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί και συγκεντρωμένοι στην τακτική μας. Χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη αυτή μακριά από το γήπεδό μας και θα παλέψουμε για αυτήν! Η ομάδα μας μέχρι τώρα δείχνει χαρακτήρα, παίζει ωραίο μπάσκετ και χτυπάει κάθε παιχνίδι. Εάν αυτό το συνδυάζουμε με νίκες θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι».