Τα Τρίκαλα δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Νέα Κηφισιά με τον Κώστα Φλεβαράκη να τονίζει πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να επιβραβεύσει τον κόσμο του με μία νίκη. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε επίσης τόσο στην απουσία του Μάριου Ματαλόν, όσο και στο γεγονός πως η ομάδα του προσπάθησε να πάρει τη νίκη μέσω της άμυνάς της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά ο Κώστας Φλεβαράκης υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα: «Το ελληνικό μπάσκετ μόνο να κερδίσει έχει από ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα. Νικητής ήταν το μπάσκετ και φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα ότι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ είναι στην Περιφέρεια. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο και κρίμα που δεν επιβραβεύσαμε την παρουσία του με την νίκη. Παίξαμε με μία ομάδα που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν έχουμε τους ίδιους στόχους. Μπορεί να είναι νεοφώτιστη ομάδα αλλά έχει μία έμπειρη τετράδα με τους Βασίλιεβιτς, Λιακόπουλο, Τσαλδάρη και Μπάρλος, που γύρισε στο τέλος το παιχνίδι και η οποία δείχνει ότι είναι για αρκετά παραπάνω απ’ ότι η παραμονή.

Είχαμε αρκετούς παίκτες – κλειδιά που δεν ήταν σήμερα σε καλή μέρα ενώ είχαμε και την απουσία του Ματαλόν που μας άλλαξε τον σχεδιασμό. Όταν όμως έχεις στο γήπεδο σου 41%, χάνεις τους αιφνιδιασμούς με τους οποίους μπορούσες στο 3ο δεκάλεπτο να πάρεις ένα προβάδισμα. Παλέψαμε μέχρι τέλος κυρίως με την άμυνα, μπήκαμε με προσήλωση και ένταση στην άμυνα, αλλά θεωρώ ότι τόσο γρήγορα δεν μπορεί μία καινούργια ομάδα να χτίσει χαρακτήρα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νέα Κηφισιάς και στον κ. Παπαθεοδώρου για την νίκη και να ξέρουν οι Τρικαλινοί φίλαθλοι ότι θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι».