Στα πολλά λάθη και την αστοχία από τη γραμμή του τριπόντου στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό (64-77). Ο προπονητής των Τρικάλων, εμφανώς απογοητευμένος, τόνισε πως ήθελε κάτι περισσότερο αλλά έστρεψε την προσοχή του στα επόμενα παιχνίδια.
 
«Όταν παίζεις με ομάδες επιπέδου Παναθηναϊκού φαίνεσαι καλός ή κακός ανάλογα με το πώς εμφανίζεται ο αντίπαλος. Θέλαμε, πάντως, να πάρουμε περισσότερα από αυτό το παιχνίδι, καθώς ο Παναθηναϊκός προερχόταν από τη πολύ μεγάλη νίκη με την Μπαρτσελόνα. Δουλέψαμε στην άμυνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, η οποία λειτούργησε καλά. Ωστόσο, εάν έχεις τόσα πολλά λάθη κι αυτά καταλήγουν σε αιφνιδιασμούς του αντιπάλου και σουτάρεις με αυτό το ποσοστό, ειδικά από το τρίποντο, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα και δεν μπορείς να δημιουργήσεις προβλήματα. Θέλαμε κάτι περισσότερο, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε και κοιτάζουμε τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια που έχουμε.
 
«Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και στο επόμενο παιχνίδι που έχει, στο οποίο εάν νικήσει θα προχωρήσει, κάτι που είναι σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος και πιο δυνατός με τις προσθήκες Παππά και Μποχωρίδη. Εμείς έχουμε δύσκολη συνέχεια».
 
Από την πλευρά του, ο Τζάστιν Τιγκ τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά ως ομάδα σε άμυνα και επίθεση και τελείωσε πολύ καλά το παιχνίδι».